Redovisning & Rådgivning

Vår ambition är att förenkla vardagen för företagare genom att sätta upp enkla rutiner och vara en kostnadseffektiv samarbetspartner.

Vi vill att våra kunder ska lägga tiden på sin kärnverksamhet och använda oss för att sköta företagets administration och vår kompetens och rådgivning för utveckling av företagets ekonomi. 

Vi skräddarsyr uppdraget efter kundens förutsättningar och önskemål. Vi kan ta hand om hela företagets redovisning och administration eller utvalda delar av den.


Några av de tjänster vi utför:

  • Löpande bokföring​

  • Kund- och/eller leverantörsreskontra

  • Löneadministration

  • Månadsrapporter och avstämningar

  • Budget och prognoser

  • Bokslut och årsredovisningar

  • Moms- och skattedeklarationer


Vi hjälper våra kunder att digitalisera så mycket som möjligt av företagets administration för att slippa hanteringen av papper samt för att kunna erbjuda kunderna låga fasta månadskostnader.

Digitalisera & Effektivisera

Funderar ni på att byta ekonomisystem eller vill börja arbeta molnbaserat och mer effektivt?

– Vi hjälper er gärna!

Vi erbjuder konsulttjänster kring effektivisering av företagets administration. Allt från rådgivning kring vilka möjligheter som finns till att byta affärssystem åt kunden och sätta upp nya processer. I våra konsulttjänster ingår även utbildning av personalen kring de nya rutinerna i företaget. 

Om ni har ett behov så har vi oftast en lösning, kontakta oss för  ett första möte där vi kan bolla era tankar och idéer. 

Starta företag

Är du i uppstarten av ett nytt företag och vill ha hjälp på vägen?

Vi erbjuder olika paket för den som vill starta ett nytt företag där vi hjälper till med helheten, allt från registrering av bolaget och tillhörande dokument till att hjälpa kunden komma igång med affärssystem och övriga kringtjänster. 

Vi hjälper även enskilda näringsidkare som vill byta till aktiebolag, både med uppstarten av det nya bolaget samt all nödvändig dokumentation och rådgivning. 

Kontakta oss så skickar vi gärna en offert på våra uppstartspaket. 

Bli kund

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att bli kund, eller har frågor kring hur vi kan utveckla ditt företag.